Mobilitzacions

Serveis mínims de la vaga del 10 de desembre

STEPV ha rebut la comunicació de la Direcció General de Treball sobre els serveis mínims

dilluns 07 desembre 2020 14:21 h

Els serveis mínims són els següents:

El professorat mestre d’ESO també està convocat a la vaga del proper dijous

1. La presència física d’una persona responsable membre de l’equip directiu, amb exclusió d’activitats lectives.
2. En els centres en què s’impartisca Educació Secundària Obligatòria, a més d’ allò assenyalat en el primer punt, un professor o una professora per etapa educativa, amb un mínim d’una persona per cada deu unitats.
3. En els centres d’ensenyament amb internat, a més dels serveis establits que procedisquen per la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.
Per tant, en els centres que no impartisquen Educació Secundària Obligatòria, només és requisit que hi haja una persona de l’equip directius, és a dir, en centres d’EOI i ensenyaments artístics.
Aclarim també que el professorat mestre d’ESO també pot fer vaga, perquè tot i que pertanyen al cos de mestres (que no està convocat a aquesta vaga), desenvolupen les seues tasques en centres de secundària o ensenyaments de persones adultes.

Enllacem ací la resolució completa.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR