Drets de les dones

Es publiquen els serveis mínims de la vaga de 24h del 8M

El Sindicat recomana que siguen els hòmens els que s’ocupen dels serveis mínims en cada centre educatiu.

Manifestació del 8M de 2018

dimecres 06 març 2019 10:19 h

Aquest matí s’han publicat els serveis mínims de la vaga convocada per les organitzacions sindicals el 8 de març. Recordem que Intersindical Valenciana ha convocat i legalitzat una vaga de 24 hores.
En l’àmbit de l’ensenyament, els serveis mínims són els següents:

Ensenyament públic i privat

 1. En tots els centres educatius: la presència física d’una persona responsable membre de l’equip directiu, excloent-ne activitats lectives.
 2. En els centres d’infantil i primària:  un professor o professora per etapa, amb un mínim d’un cada huit unitats.
 3. En els centres de secundària obligatòria:  un professor o professora per etapa, amb un mínim de u per cada deu unitats.
 4. En els centres específics d’educació especial: un educador o educadora per cada cinc unitats.
 5. En els centres d’ensenyança o educació amb internat: a més dels que procedisquen per la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.

STEPV recomana que els serveis mínims els realitzen els homes del centre educatiu, ja que la vaga està pensada perquè les dones les protagonistes, tal i com ha demanat el moviment feminista. El paper dels homes en aquesta vaga és ajudar les dones a realitzar el dret de vaga amb normalitat, per això, és convenient que els homes s’oferisquen per a dur a terme els serveis mínims de la vaga. 

Les seus d’Alacant,  Castelló i de València de STEPV estaran obertes només per atendre incidències sobre la vaga. Els telèfons de contacte són 963 919 147 (València) , 965 985 165 (Alacant), 964 269 094 (Castelló).

Adjuntem els serveis mínims per a la vaga del 8M i animem totes les dones a realitzar-la i contribuir a aturar el món.

Documents


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


 • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
 • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
 • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
 • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
 • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
 • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR