La Conselleria proposa a última hora uns serveis mínims per a la vaga interina absurds

Tracta la vaga de professorat interí com si fos una vaga general

dilluns 23 abril 2018 17:44 h

La Conselleria de Treball acaba de fer arribar a STEPV la resolució sobre els serveis mínims de la vaga de professorat interí.

Treball ha resolt que la proposta de serveis mínims és la que proposa la Conselleria d’Educació, l’habitual d’una jornada de vaga general. Ha desestimat la proposta de STEPV, que considera que no cal establir serveis mínims ja que a la vaga només estan convocat el professorat interí i no el conjunt de la plantilla.
Els serveis mínims són els següents:
1.- En tots els centres educatius: la presència física d’una persona responsable membre de l’equip directiu, excloent-ne activitats lectives.
2.- En els centres d’infantil i primària i educació especial: a més dels assenyalats en el numeral anterior, un professor o professora per etapa, amb un mínim d’un cada huit unitats.
3.- En els centres de secundària obligatòria: a més de l’assenyalat en el numeral 1, un professor o professora per etapa, amb un mínim de u per cada deu unitats.
4.- En els centres d’ensenyança o educació amb internat: a més dels que procedisquen per la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.
Aquesta proposta és absurda i pot generar molta confusió en els centres educatius, perquè el personal funcionari de carrera no està convocat a la vaga i, per tant, el funcionament dels centres està garantit.
STEPV denuncia que la Conselleria de Treball haja fet arribar aquesta proposta la vesprada prèvia a l’inici de la vaga i entén que amb aquesta resolució de serveis mínims s’està confonent als equips directius i boicotejant el dret a vaga.

Adjuntem la resolució de serveis mínims ací


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR