Mobilitzacions

El Consell Nacional de STEPV convoca vaga educativa el 9 de març

El Sindicat se suma a la proposta de la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic

Un moment del Consell Nacional de STEPV a Sogorb

dissabte 04 febrer 2017 17:02 h

El Consell Nacional de STEPV, reunit avui a Sogorb (Alt Palància), ha acordat convocar vaga educativa el 9 de març en ensenyament públic, universitari i no universitari. D’aquesta manera el Sindicat se suma a la proposta plantejada per la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic.

STEPV fa una crida al conjunt de treballadores i treballadors de l’ensenyament a secundar aquesta vaga

Els motius d’aquesta vaga són: derogació de la LOMQE, reversió de les retallades (ràtios, 20 hores lectives, descomptes per malatia, etc.), increment del pressupost dedicat a educació, recuperació d’un sistema de beques que garantisca la igualtat d’oportunitats, eliminació de les contrareformes universitàries i de les pràctiques no remunerades en FP, recuperació de les plantilles, dignificació de les condicions laborals del professorat, fre a la privatització del sistema educatiu, reducció de les ràtios, etc.
A més, STEPV incorpora en la plataforma reivindicativa amb la qual convocarà la vaga la proposta de negociar un accés diferenciat en el sistema d’ingrés a la funció pública i la proposta de consolidació i estabilitat del professorat interí.
A més, cal tindre en compte que una subcomissió de les Corts Espanyoles està treballant per un pacte educatiu que, previsiblement, no comptarà amb la comunitat educativa en la negociació d’aquest pacte i en la possible negociació d’una llei que substituïsca la LOMQE, si és que això passa. Per tant, també es reivindica aquesta participació de la comunitat educativa en aquestes negociacions.
Per al Sindicat existeixen motius objectius de sobra per a convocar aquesta vaga i considera que el moment per a pressionar al govern de l’estat també és ara, ja que els treballs sobre el pacte educatiu estan en marxa.
STEPV fa una crida al conjunt de treballadores i treballadors de l’ensenyament a secundar aquesta vaga i a acudir a les mobilitzacions que s’hi convocaran per a fer efectiva la plataforma reivindicativa.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR