Consell Nacional

STEPV no descarta la convocatòria d’una vaga general en l’ensenyament

Així ho ha acordat per unanimitat el Consell Nacional del Sindicat, reunit a l’Alcúdia (la Ribera)

Membres del Consell Nacional de STEPV amb el cartell "Sí al Valencià" després de la reunió d'aquest matí

dissabte 23 març 2024 16:51 h

Aquest matí s’ha reunit el Consell Nacional de STEPV, màxim òrgan de decisió entre congressos, a l’Alcúdia (la Ribera), per analitzar la situació actual de l’ensenyament en totes els sectors i etapes educatives.

STEPV anima el professorat i el conjunt de la comunitat educativa i de la societat valenciana a mobilitzar-se

Bona part del debat s’ha centrat en les novetats que han tingut lloc aquesta mateixa setmana, com la no aprovació de la tramitació de la ILP per la baixada de ràtios, presentada per STEPV, en les Corts Valencianes pels vots en contra de PP i VOX i la presentació de la proposta de llei d’arraconament del valencià en el sistema educatiu, també impulsada per aquests dos partits.

Aquests fets, sumats a la retallada en el Pla Edificant per a la construcció i rehabilitació de centres educatius públics i a la implantació del districte únic segregador, la manca de compromisos concrets per part de la Conselleria en la millora de les condicions laborals del professorat, les recents agressions al professorat, etc., han motivat al Consell Nacional del Sindicat a plantejar al conjunt del professorat la convocatòria d’una vaga general en educació.

Per això, el Sindicat convocarà assemblees a partir del 9 d’abril per acordar aquesta proposta amb el conjunt del professorat i de l’afiliació i convocarà la vaga general en educació pública no universitària si així s’acorda.

El Sindicat considera que cal accions contundents per revertir les polítiques educatives regressives que està aplicant el govern valencià i que van contra els interessos del nostre alumnat, del professorat i de l’escola pública.

És per això que STEPV anima el professorat i el conjunt de la comunitat educativa i de la societat valenciana a mobilitzar-se per una educació pública, de qualitat, inclusiva, gratuïta i en valencià.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR