Llengua

-NOS! impulsarà mobilitzacions contra els atacs al valencià del govern

Les proposicions de llei presentades per PP i VOX ahir, especialment la d’educació, pretenen marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana

Presentació de -NOS! a Alacant el passat 27 de gener

divendres 22 març 2024 14:59 h

-NOS! Llengua i país, conglomerat d’entitats per la defensa i la promoció del Valencià, impulsarà pròximament mobilitzacions contra les pretensions del govern valencià d’arraconar al màxim l’ús vehicular del valencià a l’ensenyament mitjançant una proposta de llei que substituirà l’actual llei de plurilingüisme. També considera inacceptable el control ideològic i polític de la nova corporació que s’estableix en la nova llei d’Àpunt i rebutja frontalment la proposta de llei de concòrdia que pretén esborrar de la memòria de la ciutadania valenciana la repressió la repressió de la democràcia i de la llengua durant els 40 anys de dictadura feixista.

PP i VOX pretenen marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana

-NOS! Llengua i país s’oposa i rebutja aquestes propostes presentades per PP i VOX per ser regressives, i discriminatòries, especialment la d’educació, que pretén marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana, i convertir-lo en un element de confrontació social.
És per això que -NOS! Llengua i país impulsarà mobilitzacions contra aquests greus atacs al valencià i donarà suport a qualsevol acció de les entitats que en formen part per defensar la llengua i la democràcia al País Valencià.

Etiquetat com a

llengua

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR