Infraestructures educatives

STEPV dona suport a la concentració contra la retallada del Pla Edificant

La concentració tindrà lloc dimarts 26 de març, a les 18:30h en la Plaça Manises de València, convocada per la Confederació Gonçal Anaya de pares i mares

divendres 22 març 2024 12:41 h

Representants del Sindicat assistiran a la concentració i anima el professorat a assistir també en defensa de les construccions i rehabilitacions de centres educatius, paralitzada per la Conselleria d’Educació arran de la brutal retallada dels pressupostos destinats a infraestructures educatives i, en concret al Pla Edificant.

STEPV anima el professorat a assistir també a la concentració

Nombroses localitats han vist paralitzats o obstaculitzats els seus projectes de rehabilitació o construcció de centres educatius, en un nou atac a l’escola pública. El Sindicat ja va manifestar el seu rebuig a la retallada de pressupostos en infraestructures en conèixer el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2024.
És per això que STEPV dona suport a la concentració convocada per la Confederació Gonçal Anaya de pares i mares i exigeix a la Conselleria d’Educació la recuperació immediata dels pressupostos en infraestructures educatives i la reactivació de tots els projectes compromesos amb els ajuntaments que ara s’han vist afectats.

Etiquetat com a

pla edificant

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR