Inici de curs

STEPV dona suport a les concentracions d’alumnat demà 12 a Conselleria

A les 10:00h en la Conselleria d’Educació a València per exigir la suspensió de les classes.

L'alumnat de l'IES El Cid, de València, es revolta contra la calor.

dijous 11 setembre 2014 13:20 h

La negativa de la Conselleria d’Educació de no suspendre les classes davant l’onada de calor que estem patint, ha indignat la comunitat educativa.

L’actitud de tancament en banda de la Conselleria ha indignat la Comunitat educativa

L’alumnat de desenes d’instituts ha decidit no assistir a classe i, fins i tot, s’han tallat alguns carrers de València com a mesura de protesta.

Demà s’han convocat concentracions de protesta davant la Conselleria d’Educació a València per part de l’alumnat a les 10:00h.

STEPV dóna suport a aquestes concentracions i anima a l’Alumnat i al professorat que hi puga assistir a secundar i acudir a les concentracions.

STEPV proposarà demà en la Trobada de Plataformes Comarcals que es convoquen noves concentracions la setmana que ve a tot el país valència per continuar manifestant el rebuig a aquesta situació i denunciar la deixadesa de Conselleria que està posant en risc la salut de l’Alumnat i el professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR