Inici de curs

STEPV anima als centres a suspendre les classes l’11 de setembre

S’esperen altíssimes temperatures pel vent de ponent

dimecres 10 setembre 2014 17:28 h

Aquesta mesura ja l’han pres, amb molt bon criteri, alguns centres educatius.

Davant la previsió que demà i els pròxims dies augmenten les temperatures a al País Valencià pel vent de ponent, STEPV anima a les direccions dels centres a suspendre les classes i a informar els pares i mares d’aquesta mesura.
En les condicions que es preveuen per a demà es farà impossible l’activitat docent, no només a les aules sinó també en el pati o altres llocs que no disposen d’aire condicionat.
Per això, recomanem que se suspenguen les classes i que les direccions dels centres comuniquen de forma immediata aquesta decisió a les direccions territorials corresponents, mitjançant el model d’escrit que adjuntem. Aquesta mesura ja l’han pres, amb molt bon criteri, alguns centres educatius.
D’aquesta manera, les direccions dels centres queden eximides de qualsevol responsabilitat en cas que algun alumne o docent tinga problemes de salut per les altes temperatures (com ja hem denunciat aquests dies).
Amb la comunicació a les direccions territorials també es trasllada a l’administració la responsabilitat de respondre i, en cas d’ordenar la immediata represa de les classes, serà la direcció territorial la responsable de qualsevol problema en el centre educatiu en aquestes condicions, i no de la direcció del centre.
El Sindicat ha tingut constància de casos d’afectacions a la salut de l’alumnat i del professorat per la calor en els centres: desmais, vòmits, marejos, obstrucció de vies sudorípares i inflamació d’ulls, etc.
No podem permetre que aquestes afectacions continuen i, per això, demà cal que els centres decreten la suspensió de les classes davant les altíssimes temperatures.

Descarrega’t ací el model de comunicacióComunicació_suspensió_classes.doc de la suspensió a la Direcció Territorial

Us preguem que ens comuniqueu si heu pres aquesta decisió de suspendre les classes per fer-ne el seguiment a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a

inici de curs

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR