Mobilitzacions

STEPV, CCOO I UGT convoquen concentracions de protesta en els centres educatius

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT presents en la Mesa Sectorial d’Educació, convoquen al professorat valencià al fet que el pròxim 20 de setembre de 2023 es concentre, a l’hora del pati, a la porta dels centres educatius, per a mostrar el seu rebuig a les accions i mesures de la Conselleria d’Educació

dimarts 19 setembre 2023 09:58 h

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT presents en la Mesa Sectorial d’Educació, convoquen al professorat valencià al fet que el pròxim 20 de setembre de 2023 es concentre, a l’hora del pati, a la porta dels centres educatius, per a mostrar el seu rebuig a les accions i mesures que el consell del Sr. Mazón, a través del seu conseller d’Educació, Sr. Rovira Jover, està adoptant i a la nefasta gestió realitzada en l’adjudicació de places docents a l’inici de curs.

Difongueu les fotos de la concentració a les xarxes socials amb el hastag #STOPCaosEducació

Des de STEPV, CCOO i UGT exigim:

  Que les adjudicacions de places docents es realitzen correctament, dins del termini i en la forma escaient, sense errors, per a evitar que es perjudique i maltracte al professorat.


  Que no s'incrementen les hores lectives del professorat en l'ESO. La resolució de 28 d'agost de 2023 que ho estableix ha de derogar-se, recuperant la resolució de 12 de juliol de 2023 que executa en els seus justos termes el que estableixen les sentències del TSJCV, que anul·len els projectes interdisciplinaris com a assignatura obligatòria en l'ESO i no estableixen, de cap manera, la seua substitució per l'increment de les hores lectives de matemàtiques i anglés.


  Que es respecte el valencià en l'ensenyament i el dret de tot l'alumnat a conéixer i usar la nostra llengua, com a llengua vehicular en la seua educació. Sí al valencià en l'ensenyament.


I, li diem, alt i clar, al conseller Rovira que el professorat no adoctrina, ensenya i educa.

Per tots aquests motius, demanem al professorat que es concentre i secunde aquestes propostes, el pròxim dia 20 de setembre de 2023, a l'hora del pati, en tots els centres educatius i que difonga les fotos de la concentració a les xarxes socials amb el hastag #STOPCaosEducació.
Podeu descarregar-vos el cartell per mostrar-lo en les concentracions en aquest enllaç.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


 • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
 • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
 • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
 • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
 • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
 • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR