STEPV dona suport a les concentracions del professorat afectat per les adjudicacions

dimecres 13 setembre 2023 11:41 h

Etiquetat com a


Mobilitzacions

STEPV dona suport a les concentracions del professorat afectat per les adjudicacions

La Conselleria no va adjudicar ahir les més de 2000 vacants i substitucions previstes per problemes informàtics, novament

Concentració aquest matí a la Conselleria d'Educació

dimecres 13 setembre 2023 09:23 h

Continuen els problemes informàtics que han marcat tant les adjudicacions d’inici de curs durant el mes d’agost, com les primeres de setembre. El passat 7 de setembre es van adjudicar més de 1800 vacants i, novament, es van detectar nombroses incidències que van ser traslladades pel Sindicat a la Conselleria.

La Conselleria ja no té excuses per no adjudicar correctament les places

Ahir s’havien d’adjudicar més de 2000 places, entre vacants i substitucions (que no es van oferir el 7 de setembre) i la Conselleria va anunciar que s’ajornava perquè havia detectat errades.
Aquest fet va provocar la indignació del professorat interí que ha convocat concentracions avui a la Conselleria d’Educació i a les direccions territorials d’Alacant i Castelló, a les 9h i a les 18h, per protestar pel desastre de les adjudicacions.
STEPV assistirà a les esmentades concentracions i dona suport al col·lectiu afectat.
La Conselleria ja no té excuses per no adjudicar correctament les places, ja que se suposa que els problemes de les adjudicacions d’agost ja estaven solucionats, especialment els que feien referència al procediment del concurs de mèrits i al del pas del professorat tècnic d’FP al cos de secundària.
Si això ja està resolt no s’explica que continuen detectant-se errades en les adjudicacions perquè van ser aquestes incorporacions les que, segons Conselleria, van provocar errades en les adjudicacions.
El Sindicat exigeix a la Conselleria d’Educació que deixe ja de culpar a altres dels problemes en les adjudicacions i solucione d’una vegada per totes els problemes informàtics per tal que els centres tinguen tota la plantilla completa i puguen començar el curs amb normalitat. El fet que no s’adjudicaren la setmana passada les baixes de professorat i que ahir s’ajornara la publicació de les adjudicacions està complicant greument l’atenció del nostre alumnat.
D’altra banda, STEPV està treballant amb la resta de sindicats de la Mesa Sectorial la convocatòria de noves accions que s’anunciaran al llarg del dia d’avui.
13 de setembre de 2023


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR