Coeducart

S’inaugura l’exposició COEDUCART a Castelló

divendres 13 abril 2018 13:30 h

Etiquetat com a


Polítiques educatives

S’inaugura l’exposició COEDUCART a Castelló

Des de l’àrea de Polítiques d’Igualtat d’STEPV, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, s’ha inaugurat hui l’exposició COEDUCART al Museu Etnològic de la ciutat.

dijous 12 abril 2018 16:16 h

L’exposició tracta de donar visibilitat a les tasques realitzades pels centres educatius públics de les comarques de Castelló en defensa de la igualtat de gènere en tots els àmbits i romandrà oberta al públic del 12 al 18 d’abril, amb entrada gratuïta.

Aquesta exposició compta amb la participació de l’IES Ramón Cid de Benicarló, l’IES Jaume I de Borriana, l’IES Francesc Ribalta de Castelló, l’IES Vicent Sos Baynat de Castelló, l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim, l’IES Vilafranca i el CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca, el CEIP La moreria de Les coves de Vinromà i el CRA Trescaire de La Pobla Tornesa, Benlloch i Vilanova d’Alcolea. Mostra alguns dels treballs i projectes d’igualtat realitzats per l’alumnat dels esmentats centres educatius. Hi podem veure diferents tipus de materials i en diferents formats, des d’audiovisuals fins a murals, fotografies, panells o treballs en fusta.

En l’acte d’inauguració celebrat hui s’ha presentat també el llibre Sobreviurem de l’autora de Vila-Real Clara Gil.

Convidem a visitar l’exposició tant al professorat amb el seu alumnat com al públic en general.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COEDUCART en marxa

01 març 2018 / 14:39 h