Polítiques educatives

Comença Coeducart a València

Des de l’àrea de Polítiques d’Igualtat d’STEPV s’ha inaugurat hui l’exposició COEDUCART a València

STEPV

divendres 25 maig 2018 12:14 h

Des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de Gènere del Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV-IV), treballem per fer visibles les activitats que es fan en els centres educatius de Primària, Secundària i Cicles Formatius en defensa de la igualtat entre dones i homes.

Per això organitzem diferents mostres d’activitats coeducatives, en què s’hi exposaran els treballs que tot l’alumnat ha fet als centres sobre coeducació, igualtat i contra les violències masclistes, tant en projectes dels mateixos centres així com també amb motiu del 25-N i del 8-M.

Convidem a visitar l’exposició tant al professorat amb el seu alumnat com al públic en general. Es podrà visitar fins a l’1 de juny a la seu del sindicat (c/ Juan de Mena, 18, baixos). Estarà oberta els dies 28, 30, 31 de maig en horari de matí i vesprada (10.30h a 13h i 16h a 18.30h) i l’1 de juny únicament pel matí (10.30h a 13h).

Centres participants

IES ANDREU ALFARO de Paiporta
IES LES RODANES de Vilamarxant
CEIP HERNÁNDEZ de Castelló de la Ribera
IES ENRIC VALOR de Silla
IES MANUEL SANCHIS GUARNER de Silla
IES LLUÍS VIVES de València
IES EL QUINT de Riba-roja
IES DOCTOR FAUSTÍ BARBERÀ d’Alaquàs
IES DOCTOR PESET de Paterna
IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS de Burjassot
IES OLEANA de Requena
CEI RABISANXO d’Alfafar


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR