Polítiques educatives

L’exposició Coeducart a València

S’inaugurarà divendres 25 de maig a les 11 hores

STEPV

divendres 18 maig 2018 12:10 h

Des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV-Iv), treballem per fer visibles les activitats que es fan en els centres educatius de Primària, Secundària i Cicles Formatius en defensa de la igualtat entre dones i homes.

Per això organitzem diferents mostres d’activitats coeducatives, en què s’hi exposen els treballs que tot l’alumnat ha fet als centres sobre coeducació, igualtat i contra les violències masclistes, tant en projectes dels mateixos centres així com també amb motiu del 25-N i del 8-M.

Divendres 25 de maig a les 11 hores s’inaugurarà l’exposició Coeducart a València, on se celebra per primera vegada. Aquesta es podrà visitar fins a l’1 de juny a la seu del sindicat (c/ Juan de Mena, 18, baixos). Estarà oberta els dies 28, 30, 31 de maig en horari de matí i vesprada (10.30h a 13h i 16h a 18.30h) i l’1 de juny únicament pel matí (10.30h a 13h).

Convidem a visitar l’exposició tant al professorat amb el seu alumnat com al públic en general.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR