Polítiques educatives

COEDUCART en marxa

Segona mostra d’activitats coeducatives

dijous 01 març 2018 14:39 h

Des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de Gènere del Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV-IV), treballem per fer visibles les activitats que es fan en els centres educatius de Primària, Secundària i Cicles Formatius en defensa de la igualtat entre dones i homes.

Per això organitzem diferents mostres d’activitats coeducatives, en què s’hi exposaran els treballs que tot l’alumnat ha fet als centres sobre coeducació, igualtat i contra les violències masclistes, tant en projectes dels mateixos centres així com també amb motiu del 25-N i del 8-M.

Dijous 12 d’abril serà la inauguració de l’exposició Coeducart a Castelló, a les 11 hores al Museu Etnològic de la ciutat, que es podrà visitar fins al 18 d’abril i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló. Hi participaran els següents centres: IES Ramón Cid de Benicarló, IES Jaume I de Borriana, IES Francesc Ribalta de Castelló, IES Vicent Sos Baynat de Castelló, IES Violant de Casalduch de Benicàssim, IES Vilafranca de Vilafranca, CEIP La Moreria de Les Coves de Vinromà, CEIP Don Blasco de Alagón (Vilafranca) i CRA Trescaire (La Pobla Tornesa, Benlloch i Vilanova d’Alcolea).

Divendres 20 d’abril s’inaugurarà la segona mostra d’activitats coeducatives a Alacant, que tindrà lloc a l’aulari III de la Universitat d’Alacant i que estarà oberta fins al 4 de maig.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR