Eleccions sindicals

Es constitueix la nova Junta de Personal Docent d’Alacant

La Junta està formada per 71 delegades i delegats de diferents comarques d’Alacant que representen els sindicats votats en les darreres eleccions

Constitució de la nova Junta de Personal Docent d'Alacant

dijous 23 febrer 2023 20:48 h

El 23 de febrer de 2023 es va constituir la nova Junta de Personal Docent no Universitari d’Alacant, com a resultat de les eleccions sindicals de 2 de desembre passat. La JPDNU la composen 71 delegades i delegats: 38 de STEPV, 15 d’ANPE, 12 de CSIF i 6 de CCOO.

La Presidència i la Secretaria, ambdós de STEPV, han estat elegits per unanimitat

A l’acte de constitució van ser triats per unanimitat la presidència i la secretaria de la Junta, Ruben Navas com president i Isabel Serra com a secretària, ambdós representants de STEPV.
A continuació del Ple de constitució de la Junta es va aprovar el calendari de reunions fins final de curs i diferents resolucions sobre les condicions laborals del professorat i la millora de l’educació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR