Infraestructures educatives

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant convoca una concentració el 14 de març pel mal estat de les infraestructures escolars

Davant la inacció del govern municipal del Partit Popular i VOX, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant convoca una concentració el pròxim 14 de març

Cartell de la Plataforma per l'Educació Pública d'Alacant

dijous 07 març 2024 13:24 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant ha convocat una concentració el dijous 14 de març, a les 18:30 hores, a les portes de l’Ajuntament de la ciutat d’Alacant, tal com havia anunciat si no es comunicava un Pla d’actuació per al manteniment de les infraestructures educatives per part del consistori.

La convocatòria d’aquesta concentració forma part d’una campanya que començà amb la convocatòria de concentracions als centres educatius el dia 20 de febrer i on també s’animava als centres perquè enviaren massivament i per registre d’entrada les peticions de les obres de manteniment que precisen per tal de facilitar-li la tasca a la Regidoria d’Educació.

Aquestes mobilitzacions venen motivades per la política que està duent a terme el govern PP-VOX a Ajuntament d’Alacant, d’empobriment de l’ensenyament públic, i en concret pel que fa a les infraestructures escolars, després que la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la Província d’Alacant (FAPA Enric Valor) publicara un informe on es donava a conéixer que el 80% dels centres d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial analitzats, no es troben en bon estat.

Davant de la manca de contestació per part de l’equip de govern de la ciutat d’Alacant a les demandes dels centres educatius, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant continua amb la convocatòria de concentració a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant el dia 14 de març a les 18.30 hores.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR