Més de 300 persones reclamen l’adjudicació de totes les places en els centres educatius

STEPV i STAS han convocat concentracions a Alacant, València i Castelló per exigir l’adjudicació de les places pendents, tant de professorat com de personal d’atenció educativa (PAE) i d’administració i serveis (PAS)

Un moment de la concentració a València

dijous 02 novembre 2023 19:24 h

Malgrat el mal temps i la notícia de Conselleria que dimarts que ve s’oferiran totes les places pendents, els dos sindicats han mantingut les concentracions convocades la setmana passada per exigir la cobertura d’aquestes places. A les concentracions han assistit més de 300 persones.

L’administració ha anunciat que dimarts que ve es cobriran aquestes places

En les concentracions els sindicats convocants han criticat que l’actual administració s’escude en la suposada mala gestió del govern anterior per no adjudicar les substitucions del professorat. També han afirmat que el curs passat va passar el mateix. STEPV no té constància d’aquesta situació el curs passat i afirma que mai havia passat que no s’adjudicaren les substitucions durant el primer trimestre del curs. Per tant, el Sindicat considera que qui no està fent bé la seua gestió és l’actual govern, que ha tardat massa temps en solucionar un problema greu en els centres educatius, com és la manca del personal necessari per atendre tot l’alumnat.

STEPV i STAS celebren que l’administració haja anunciat que la setmana que ve es cobriran aquestes places i estaran vigilants perquè així siga. No és casualitat que la Conselleria anunciara aquest matí que s’adjudicaran les places que falten la setmana que ve. És obvi que l’administració ha pretès contrarestar amb aquesta notícia l’assistència a les concentracions, fet que no ha estat així.

Concentració a Castelló:

Concentració a Alacant:

Etiquetat com a

concentració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR