Professorat interí

STEPV convoca concentració perquè no es perda cap plaça en el concurs de mèrits

El Sindicat calcula que es poden quedar desertes unes 300 places

Cartell de la concentració el pròxim 23 de juny

dilluns 19 juny 2023 13:07 h

La manera en què s’ha resolt definitivament el concurs de mèrits, entre els territoris que van acordar amb el Ministeri el procediment, facilita que es queden places desertes.

Aquest fet ja el va assenyalar STEPV en la negociació de la convocatòria del concurs de mèrits en el mes de setembre

Les persones aspirants podien participar per més d’una especialitat i, en cas que foren adjudicades en la llista definitiva d’aspirants en dues o més especialitats, han d’acceptar una i renunciar a la resta. El problema és que les places renunciades es quedaran desertes i no passaran a la següent persona que s’ha quedat sense plaça.
Aquest fet ja el va assenyalar STEPV en la negociació de la convocatòria del concurs de mèrits en el mes de setembre i ha estat constantment demanant una solució perquè no es perda cap plaça, com finalment passarà.
Segons els càlculs del sindicat unes 300 places es quedaran desertes, a les quals cal sumar les que han sigut adjudicades a Catalunya (que no participava en l’acord estatal) i al País Valencià. Cal veure quantes d’aquestes persones renuncien al País Valencià i es queden a Catalunya finalment, fet que pot incrementar el nombre de places desertes al País Valencià.
Per tot això, STEPV ha convocat concentració el pròxim divendres 23 de juny a les 13h a la Conselleria d’Educació, per reclamar que cap d’aquestes places es quede deserta, en un procés pensat, precisament, per reduir la interinitat. No té sentit que es queden places desertes si l’objectiu era aquest.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR