Universitats públiques

STEPV-Iv es reuneix amb el rector de la Universitat Politècnica de València

Es posa de manifest la necessitat de defensar la universitat pública i de reclamar el deute històric

Membres de STEPV amb el rector de la UPV

dimecres 16 setembre 2015 12:08 h

Dilluns 14 de setembre STEPV-Iv es va reunir amb el rector de la UPV, Francisco Mora, per construir ponts i millorar les complicades relacions existents entre el sindicat i l’actual equip rectoral, així com per abordar la situació actual de les universitats públiques valencianes i, en concret, la de la UPV, després del canvi de govern produït arran de la celebració de les últimes eleccions autonòmiques.

STEPV va exigir al rector la necessitat d’augmentar la transparència en la gestió de la universitat

En aquesta reunió STEPV va fer arribar al rector els seus plantejaments i reivindicacions tant des del punt de vista laboral com des del punt de vista polític. Així, entre altres qüestions, STEPV va exigir al rector la necessitat d’augmentar la transparència en la gestió de la universitat, tal com es va comprometre a fer en el seu programa electoral i sobre el qual va incidir en el seu discurs d’obertura de l’any acadèmic a Alcoi,  ja que difícilment s’adiu amb la política de gestió de personal que du a terme el servei de recursos humans: falta d’informació prèvia a la celebració de les meses de negociació, abusiva utilització del silenci administratiu en moltes de les qüestions plantejades pel Sindicat, desencertada política en l’àrea de prevenció de riscos i salut laboral o falta de motivació en moltes de les resolucions adoptades per l’administració.
 
En la reunió es va posar de manifest la necessitat de facilitar la negociació de les condicions laborals, entre altres coses, el conveni col·lectiu del personal laboral, així com la predisposició per ambdues parts a abordar en comú temes tan importants com la defensa de la universitat pública i la reclamació del deute històric que manté la Generalitat amb les universitats públiques valencianes.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR