Cooperatives de l’ensenyament

STEPV-Iv, en la V Declaració educativa de la UCEV

Un altre any consecutiu l’STEPV-Iv assisteix a l’acte organitzat per la Unió de Cooperatives Valencianes, celebrat al col·legi Artesans de València.

STEPV

dijous 08 maig 2014 17:45 h

La declaració, amb el títol “LA SOCIETAT NECESSITA ESTIMAR L’EDUCACIÓ INFANTIL”, porta com a criteri essencial la reivindicació directa al dret fonamental d’una d’educació infantil en el primer cicle, sense retallades i amb els recursos humans i econòmics suficients per garantir un aprenentatge de qualitat. Mantenint així, el principi d’igualtat d’oportunitats que marca el tarannà d’una societat democràtica.

Descarrega’t la declaració: “La societat necessita estimar l’educació infantil”


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR