Cooperatives de l’ensenyament

STEPV-Iv, en la 9a Declaració Educativa de la UCEV

Un altre any consecutiu una representació d’STEPV-Iv assisteix a l’acte organitzat per la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV),  celebrat en el MuVIM de València.

Un moment de l'acte de la UCEV

STEPV

divendres 11 maig 2018 07:56 h

La Declaració 9 que enguany porta per títol: LA SOCIETAT NECESSITA UNA GESTIÓ EFICIENT DELS CENTRES EDUCATIUS.

Es basa en la gestió d’una cooperativa d’ensenyament, en les funcions diverses que l’empresa reclama, les assumeix el personal cooperatiu. Açò segons han coincidit els ponents que han intervingut en la presentació, fa de la gestió que siga complexa, però al mateix temps fa de les cooperatives una de les formes d’organització més flexibles i eficaces a l’hora d’acomplir un servei públic com l’educació.

L’acte ha finalitzat amb la intervenció d’Imma Marín, pedagoga i experta en gestió d’empreses.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR