Cooperatives de l’ensenyament

STEPV assisteix a la IV Declaració Educativa de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes

Representants de STEPV van assistir ahir a la casa de la Cultura de Mislata.

La mesa de l'acte de la UCEV en la Casa de la Cultura de Mislata

dijous 09 maig 2013 09:10 h

En l’Acte de la UCEV (Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes) es va presentar la Declaració Educativa “La societat necessita centres educatius compromesos amb el futur”, que recull les propostes de les cooperatives valencianes per als propers anys.

Les cooperatives identifiquen la seua tasca com a servei públic, laic i democràtic

Les cooperatives educatives valencianes s’identificaven en la declaració com un “servei públic, laic i democràtic que ofereix un clima positiu en un marc de convivència i amb una actitud ètica que servesca de referència a alumnes, famílies i entorn”.

Les cooperatives valencianes han presentat quatre documents sobre diversos assumptes educatius que posen de relleu la pràctica pedagògica i els principis que regeixen el seu treball.

En la seua declaració, la UCEV declara que “les cooperatives d’ensenyament hem pres una posició crítica i constructiva, partint d’un model democràtic d’escola, per donar respostes coherents i organitzades a la situació i per anticipar-nos als desafiaments i a les noves necessitats socials”.


Descarrega’t la declaració “La societat necessita centres educatius compromesos amb el futur” (PDF, 2MB)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR