Jornada

STEPV, en la Jornada de FP Dual organitzada per la UCEV

El Sindicat ha assitit a la Jornada de FP Dual organitzada per la UCEV (Unió de Cooperatives Educatives Valencianes) i celebrada el dia 1 d’abril al centre cooperativista Juan Comenius de València.

STEPV

dijous 03 abril 2014 13:06 h

En aquest event han col·laborat entitats con FEVECTA, Abacus Cooperativa, Centre de FP L Safor, i el mateix centre Juan Comenius de València.

La jornada va ser inaugurada pel President de la UCEV Luiso Cervellera i La Consellera d’Educació Mª José Català.

Durant el matí es varen presentar tres ponències, la primera a càrrec de Patxi de Juan, professor del IES Misericòrdia de València, on explicà de manera teorico-didàctica l’origen, definició i estructura del Decret 74/2013 de 14 de juny, que regula la FP Dual a PV. Les altres dues ponències expliquen de manera pràctica com s’estan duent a cap el model de la FP Dual en dos centres d’atres territoris. Un és l’IES La Garrotxa d’Olot, de titularitat pública, i l’altre l’Institut cooperativista Cuatrovientos de Pamplona. Acaba el matí amb la visió de la FP Dual des del món empresarial amb la participació de quatre ponents més.

Per la vesprada la jornada es va desenvolupar d’una manera més dinàmica i es treballaren tres tallers on es posaren en pràctica els projectes educatius de FP Dual realitzats als IES dels territoris esmenats més amunt.

STEPV-Iv valora positivamente aquesta jornada i agraeix la invitació per part de la UCEV a la mateixa.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR