Oposicions

STEPV insisteix en propostes per millorar la convocatòria d’oposicions

La negociació d’oposicions de catedràtics de música i arts escèniques i les comissions de serveis s’ha ajornat per manca de temps

dijous 28 abril 2016 16:58 h

En la Mesa Sectorial sobre la convocatòria dels procediments selectius als diferents cossos docents i inspecció educativa, STEPV ha reiterat el rebuig a l’actual procediment d’accés a la funció docent per dos motius fonamentals: és un sistema anacrònic i subjectiu, i a més no ve acompanyat d’un pla d’estabilitat per al professorat interí. Així mateix, el Sindicat considera que negociar la convocatòria de les oposicions (que regula, entre d’altres, les proves teòriques i pràctiques, les programacions didàctiques i el barem) a dos mesos escassos de començar el procés resulta precipitat i dificulta la preparació adient per part de les persones aspirants.

STEPV ha reiterat el rebuig a l’actual procediment d’accés a la funció docent

STEPV ha insistit en les esmenes presentades en la mesa anterior, esmenes que van en la línia de facilitar i millorar les condicions en què es troben les persones que participen en les oposicions. Aquestes propostes són, entre d’altres, la creació d’unes Comissions Baremadores per valorar tots els mèrits i alliberar als tribunals d’aquesta tasca eminentment tècnica; elecció de tots/es els/les membres dells tribunal per sorteig, incloent la Presidència; establir una ràtio tribunal-aspirants al voltant de 50 persones (per evitar pressions de temps a l’hora de valorar les proves); comarcalització de les seus dels tribunals, ubicant-los en llocs ben comunicats amb transport públic; consulta via web de tota la informació relacionada amb el procés i seguiment del concurs oposició; i la creació d’una mena de Comissió de Garanties del procés on les persones aspirants puguen adreçar-se en cas de dubtes o incidències. De totes aquestes propostes de millora, l’administració només ha acceptat les dos últimes.
Respecte a l’apartat del barem de mèrits, destaquem que el nivell superior del valencià (C2 i Mestre en Valencià) serà valorat per primera vegada amb la màxima puntuació de l’apartat 3. El sindicat ha reiterat la importància que les activitats formatives puguen també puntuar el màxim de l’apartat, proposta que no ha estat acceptada.
Quant a la convocatòria d’oposicions al cos de catedràtics de música i arts escèniques, s’ha ajornat la negociació a la setmana que ve, tot i que la Conselleria ha facilitat en paper algunes modificacions a l’esborrany presentat, que enllacem baix.
També s’ha ajornat per a demà la negociació de la normativa de comissions de serveis, prevista per a avui.

Modificacions esborrany catedràtics música i arts escèniques

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Diego Aguilera Pineda

28 abril 2016 / 17:44 h

La puntuació de la formació es una vergonya, els interins vinga a reciclarse mentres altres es poden traure titulacions que es de l que mes importa a la Conselleria, si puguesin ens baixarien encara mes la experiência i la formació, espero que no aconsegueixe’n tirar-nos fora abans de acabar la Legislatura ni siga que ens tinguen que pagar sexenis, llàstima de vot De Marzal


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR