Arranjament escolar

STEPV facilita models de recurs de reposició contra l’arranjament escolar

El Sindicat ofereix els seus Serveis Jurídics per ajudar a interposar els recursos de reposició

dilluns 24 febrer 2014 09:27 h

STEPV ha elaborat un model de recurs de reposició per a facilitar la via judicial als centres educatius afectats per l’arranjament i que així ho desitgen.

STEPV anima a continuar la mobilització pel manteniment de les unitats i dels llocs de treball

Els models s'han d'adaptar a la realitat de cada centre en base a les al·legacions presentades a l'arranjament provisional. Així i tot, el Sindicat ofereix l'assessorament dels seus serveis jurídics per a elaborar els recursos de reposició (recordem que hi ha un mes des de la publicació de l'arranjament definitiu el passat 18 de febrer en el DOCV).
A més, el Sindicat anima a continuar la mobilització de rebuig a les retallades de l'arranjament i al manteniment de les unitats i dels llocs de treball. És per això que animem a participar a la comunitat educativa dels centres en les concentracions del dimecres 26 i dijous 28, a Alacant i València i a Castelló, respectivament.
També a mantindre la mobilització en l'àmbit del centre i la localitat-comarca, com estan fent alguns centres de Castelló, d'Alaquàs o de Torrevella, per a mantindre la pressió i aconseguir la recuperació de les unitats retallades. Com advertia la mateixa Conselleria d'Educació en una nota de premsa, el arranjament definitiu pot patir modificacions a final de curs. Per tant, encara podem recuperar unitats i llocs de treball, per a la qual cosa és fonamental la mobilització i la pressió, també mediàtica.
Els models de recurs de reposició, es poden descarregar ací:
- En valencià.
- En castellà.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR