Mobilitzacions

Convocatòria de concentracions als patis el proper 5 de maig contra la burocràcia

STEPV dona suport a la iniciativa del professorat de convocar accions contra la càrrega burocràtica

Cartell de la convocatòria

divendres 28 abril 2023 09:35 h

Davant l’increment dels tràmits burocràtics que ha de realitzar el personal docent, per diferents motius (tutories, programacions, protocols diversos, etc.), 17 centres educatius de València i Alacant, de manera coordinada, van iniciar una campanya per tal de demanar la reducció de la burocràcia.

Consideren, a més a més, que els falta temps per tal de fer la seua feina, que hauria de centrar-se en qüestions pedagògiques, a la vegada que demanden una reducció de les ràtios per a millorar la qualitat educativa. Aquesta campanya va començar amb una recollida de signatures que van presentar a la Direcció Territorial d’Educació d’Alacant i a la Conselleria d’Educació a València.
Aquesta iniciativa ha rebut el suport dels cinc sindicats presents a la mesa sectorial, STEPV, ANPE, CSIF, CCOO i UGT, que van portar a la Junta de Personal Docent No Universitari una resolució conjunta que recollia les demandes del professorat respecte a la reducció de la burocràcia. A més a més, aquests sindicats juntament altres com CSO, s’han compromés a donar suport a la campanya iniciada pel professorat.
Per coordinar la campanya s’ha creat un grup de treball composat per professores/rs i representants sindicals, amb l’objectiu d’estructurar la campanya i coordinar pròximes mobilitzacions. A més de continuar amb la recollida de signatures als centres, han decidit convocar concentracions a les portes dels centres el proper 5 de maig al primer pati

Descarrega’t ací el cartell i feu-vos-en fotos el 5 de maig. Pengeu-les a les xarxes amb el hastag #docentscontraburocracia

També ens podeu enviar les fotos a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Gràcies!!!

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR