Arranjament escolar

El Cremona d’Alaquàs, exemple de lluita per l’escola pública

STEPV ofereix els seus serveis jurídics a les escoles que vulguen recórrer l’arranjament

Assemblea de la comunitat educativa del Cremona

divendres 21 febrer 2014 09:45 h

El Ciutat de Cremona d’Alaquàs ha iniciat una lluita indefinida fins que la Conselleria no rectifique l’arranjament escolar d’aquesta escola que la condemnarà a tancar pel simple fet de trobar-se en aules prefabricades. Aquest ha estat l’argument per decidir retallar l’entrada d’alumnat en infantil, malgrat la gran demanda del centre, la qual cosa el condemna a tancar en un futur.

Fem una crida als centres educatius, a la comunitat educativa i a la societat en general perquè mostreu la vostra solidaritat

La comunitat educativa del Cremona ha decidit tancar-se indefinidament en el centre. Pares i mares, alumnat i docents conviuen després de la jornada lectiva en una assemblea permanent per organitzar accions i mantindre viva la reivindicació del manteniment de l’escola.
Ja porten tres dies en aquesta situació. Ahir representants de STEPV van tindre l’oportunitat de participar com uns més en la tancada, el sopar i l’assemblea posterior. Tot un exemple d’organització, solidaritat, unitat de la comunitat educativa, participació horitzontal i democràtica en la presa de decisions, etc.
STEPV fa una crida a la resta de centres educatius, a tota la comunitat educativa i la societat en general perquè mostren la seua solidaritat amb aquest centre i perquè s’escampe aquest model d’organització i presa de decisions en la resta de centres afectats per les retallades. També animem a mostrar la solidaritat acudint directament al centre després de l’horari lectiu.
D’altra banda, el Sindicat està oferint un model de recurs contra l’arranjament escolar a cada centre educatiu afectat per les retallades i ofereix l’assessorament dels seus serveis jurídics per a elaborar el recurs.
També anima a la comunitat educativa a participar el proper dimecres 26 de febrer en les concentracions a Alacant i València i el 28 de febrer a Castelló pel manteniment de les unitats i llocs de treball en els col•legis públics valencians.

CremonaSopar
Una imatge del sopar d’anit en el Cremona


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR