Llengua

STEPV condemna les agressions feixistes en la Trobada d’Escoles en Valencià a Benirredrà

El Sindicat exigeix la investigació dels fets i la identificació i detenció dels agressors feixistes

Un moment de la Trobada d'Escoles en Valencià a Benirredrà

diumenge 18 maig 2014 13:34 h

STEPV condemna les agressions feixistes que van tindre lloc ahir a la Trobada de Benirredrà, a la Safor, en la qual almenys cinc joves van haver de ser atesos en l’Hospital de Gandia.

El Sindicat responsabilitza a la Delegació del Govern d’haver permés una concentració feixista

El Sindicat responsabilitza a la Delegació del Govern d’haver permés una concentració feixista a Benirredrà coincidint amb la Trobada i exigeix que s’investiguen els fets i es detinguen els responsables de les agressions.
D’altra banda, el Sindicat felicita, novament, a Escola Valenciana per l’èxit de les Trobades. Una autèntica festa democràtica i reivindicativa en defensa del valencià a l’ensenyament que, una vegada més, està patint les polítiques educatives dels governs valencià i espanyol. Uns per denegar línies en valencià a pesar de la demanda majoritària de les famílies i altres per posar en marxa una llei educativa, la LOMQE, que blinda el castellà i margina les llengües pròpies.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR