Dignitat del professorat

STEPV convoca una concentració a la Conselleria per exigir mesures contra les agressions

El Sindicat ha acudit aquest matí a l’IES Ramon Muntaner de Xirivella a mostrar la seua solidaritat i suport amb la docent brutalment agredida per un alumne

Cartells elaborats per STEPV en la campanya "Violència zero, per un bon clima dins i fora de les aules"

dimecres 06 març 2024 16:49 h

STEPV diu prou a la impassibilitat de la Conselleria d’Educació davant les contínues agressions al professorat. El Sindicat ha demanat insistentment a la Conselleria que publique el protocol d’agressions al professorat negociat en juny de 2023, i fa setmanes que està a l’espera d’una reunió amb la Directora General d’Innovació i Inclusió Educativa per abordar aquesta problemàtica, entre d’altres.

La resposta de Conselleria a les peticions del sindicat són bones paraules i res més

El govern valencià va anunciar un pla de salut mental, amb un apartat dedicat a l’ensenyament, del qual encara no tenim cap concreció malgrat la insistència del sindicat en conèixer els detalls. STEPV també va plantejar al Conseller d’Educació i al Secretari Autonòmic d’Educació en una reunió al mes de novembre, la publicació del protocol d’agressions al professorat. En gener, el Sindicat va demanar una reunió a la Directora General d’Innovació i Inclusió Educativa per a tractar la problemàtica. En les dues Juntes de Portaveus celebrades fins ara (a novembre i a febrer), el Sindicat ha demanat abordar aquesta qüestió.
La resposta són bones paraules i res més. I, mentrestant, no han parat d’incrementar-se de manera molt preocupant les agressions al professorat (i entre alumnat) al llarg dels centres educatius del País Valencià.

En tots aquests centres, STEPV s’ha personat per a mostrar la seua solidaritat, assessorament i suport. El darrer aquest matí a l’IES Ramon Muntaner de Xirivella, on ahir una docent va ser brutalment agredida per un alumne que ni tan sols era alumne de la professora agredida.

El Sindicat va iniciar la campanya “Violència zero, per un bon clima dins i fora de les aulesen el mes de novembre precisament per l’increment de casos d’agressions a les aules, que va ser molt ben rebuda en els centres educatius.

STEPV mostra la seua profunda preocupació davant aquests fets i denuncia la manca de resposta per part de l’administració a l’hora d’abordar aquesta situació amb els representants del professorat, malgrat la insistència de STEPV sobre aquesta qüestió.

És per això que el Sindicat convoca una concentració el pròxim dimarts 26 de març a les 11h en la Conselleria d’Educació i a les portes dels centres educatius durant el matí per a exigir a la Conselleria i al govern valencià que d’una vegada per totes es deixe de bones intencions i arbitre mesures urgents per acabar amb aquestes agressions.

Etiquetat com a

salut laboral agressions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR