Sistemes de protecció

STEPV exigeix a la Conselleria d’Educació que facilite els materials necessaris per evitar contagis en els centres educatius

Davant la circular enviada als centres educatius amb recomanacions per evitar contagis de malalties respiratòries, STEPV lamenta que no s’haja consultat els Comitès de Seguretat i Salut laboral.

dijous 11 gener 2024 10:28 h

A més, el Sindicat exigeix a la Conselleria que porte a fi les accions necessàries per facilitar e instaurar les recomanacions que, des de la Sanitat Pública han estat fetes i remeses a cada centre per fer front, el més aviat possible, als índex de contagi. Des de l’STEPV, conscients de l’experiència anterior exigim la immediata posada en marxa d’un Pla d’acció i protecció dels treballadors i treballadores de l’ensenyament,  que entre altres coses contemple:

STEPV lamenta que no s’haja consultat els Comitès de Seguretat i Salut laboral

- La planificació i organització de la distribució de mascaretes en tots el centres del País Valencià.
- La planificació i organització de la vacunació del professorat que així ho sol·licite.
- Donar les instruccions pertinents per facilitar les recomanacions i la informació necessària, així com una planificació eficient.
- Distribució de Gels hidroalcohòlics per les mans.
- Facilitar els mitjans necessaris per garantir una adequada ventilació i filtres allà on siga convenient i urgent.
- Realitzar les recomanacions pertinents per la realització si calgués de tots tipus d’activitats grupals tant interiors com exteriors, així com avançar-ce a possibles contingències que es pogueren donar fora dels centres educatius, com transport escolar; Formació en Centres de Treball en la FP, activitats de formació del professorat, menjadors, etc.
- Planificació de possibles accions complementaries/accessòries en matèria de Neteja i Desinfeccions, especialment en banys, menjadors i espais semblants.
- Recordatori a les famílies d’acudir als centres evitant aglomeracions.
- Recordar a determinats col·lectius més vulnerables la necessitat de seguir les recomanacions sanitàries.

 

 

Etiquetat com a

salut laboral

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR