Dret a l’educació

STEPV dona suport al CEIP Las Habaneras de Torrevella contra les agressions patides

La comunitat educativa de CEIP Les Havaneres de Torrevella, s’ha concentrat al pati del centre per manifestar la situació d’indefensió a què estan sotmesos per part d’unes famílies del centre

Concentració aquest matí al CEIP Las Habaneras

dijous 15 juny 2023 12:26 h

La comunitat educativa de CEIP Les Havaneres de Torrevella, s’ha concentrat al pati del centre per manifestar la situació d’indefensió a què estan sotmesos rebent constantment faltes de respecte, agressions físiques i psíquiques per part d’unes famílies del centre que han insultat, amenaçat i agredit membres de l’equip directiu, claustre, famílies i conserge

STEPV demana a l’Administració Educativa que prenga mesures urgents per solucionar aquest problema

STEPV ha assistit a la concentració per donar suport al claustre d’aquest centre i reivindicar, juntament amb la comunitat educativa, que el col·legi siga un lloc segur, de respecte, un espai agradable, on s’aprenga a viure en societat lliure de violència.
STEPV demana a l’Administració Educativa que prenga mesures urgents per solucionar aquest problema que es produeix reiteradament al llarg de tot el curs escolar.

Etiquetat com a

agressions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR