Inici de curs

Professorat interí i en pràctiques: novetats sobre la documentació a presentar al setembre

Les Direccions Territorials han enviat una circular als centres amb noves instruccions per a l’alta en nòmina i la resta de la documentació que cal presentar.

dijous 06 agost 2015 11:21 h

A partir de l’1 de setembre, la documentació no cal presentar-la en les direccions territorials sinó directament en els centres,

Si ja has treballat en la mateixa direcció territorial no cal presentar tota la documentació, sinó només una part

Durant el mes d’agost també es recollirà la documentació que es presente a les direccions territorials, però en setembre haurà de ser a través dels centres.
També s’inclou la novetat de que el professorat que ja ha treballat en aquesta Direcció Territorial els cursos anteriors sols ha de presentar una determinada i concreta documentació, no tot el que ja s’ha presentat en cursos anteriors.
Per a més informació, en l’enllaç següent teniu les instruccions que ha enviat als centres la Direcció Territorial de València, però és vàlida per a la resta de direccions territorials:

Instruccions documentació setembre (interins i en pràctiques)


Comentaris

M. Virtudes Aliaga Leiva

06 agost 2015 / 12:15 h

Bon dia, sóc interina i el curs passat vaig estar a Alacant amb vacant, el curs que ve estaré a Castelló. Però fa tres cursos vaig estar tb a Castelló. He de presentar tots els papers per a l’alta en nòmina?


Alicia Marti Climent

06 agost 2015 / 19:52 h

Hola Virtudes,
Segons les instruccions que s’adjunten són les persones que van treballar a eixa DT el curs passat les que ara no han de presentar tota la documentació de nou. Per tant, en el teu cas s’entén que sí que hauràs de presentar-la ja que no treballaves en el curs passat en eixa DT.


M. Virtudes Aliaga Leiva

06 agost 2015 / 22:39 h

Moltes gràcies Alicia. Un comentari més, quan vaig passar d’Alacant a Castelló no presentí cap paper en DT, perquè en personal de primària em digueren que si havia tingut vacant el curs anterior no calia fer res.
No entenc eixi canvi, de no fer falta presentar res a presentar-ho tot de nou.


Laura Salguero Vico

07 agost 2015 / 01:00 h

En mi caso, este año soy funcionaria en prácticas y esta semana entregué en la dirección territorial de Alicante la documentación que me dijeron (fotocopia dni, titulo, valencià y el certificado médico y el anexo III). En nuestro caso, ¿ tenemos que enviar desde el centro en septiembre toda la documentación para que nos den de alta en nómina, al ser de prácticas, o si trabajamos como interinos en la misma provincia el curso pasado sólo tenemos que enviar el anexo III y la credencial?


STEPV

07 agost 2015 / 16:09 h

Virtudes, com hi ha unes noves instruccions i uns nous directors territorials, és millor seguir les instruccions noves per evitar qualsevol problema.
Laura, entenem que la documentació que ja vas presentar perquè estàs en pràctiques ja està presentada i no cal tornar-la a presentar. En tot cas, la documentació que et falta i en el centre on t’hagen destinat el curs que ve, tenint en compte, a més, que no has canviat de província.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR