STEPV convoca assemblea del funcionariat en pràctiques de les oposicions de 2018 i 2019

En l’assemblea s’explicarà la sentència guanyada pel sindicat per a cobrar els triennis durant l’any de pràctiques i els passos a seguir per a la gent interessada en reclamar eixes quantitats

divendres 03 març 2023 11:49 h

Per què convoquem el professorat en pràctiques del curs 2018/19 i 2019/20?
Jurídicament es pot reclamar les retribucions no abonades quatre anys enrere. Per això convoquem la gent que va estar en pràctiques quatre anys enrere. El professorat en pràctiques del curs 2019/20 ha de cobrar una compensació des de gener del 2020, però no des de setembre a desembre de 2019. Per tant, també ho poden reclamar.
El professorat en pràctiques durant els cursos 2021/22 i 2022/23 estan coberts pel decret que recentment s’ha publicat en el DOGV i l’han de cobrar sense problemes.

L’assemblea serà dimarts 7 de març a les 18h en aquest enllaç


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR