Retallades

Convocatòria d’assemblea telemàtica sobre les retallades de plantilles i concurs de trasllats autonòmic

STEPV convoca aquesta assemblea per a informar sobre la Mesa Sectorial que tindrà lloc pel matí, en la qual la Conselleria deixarà sense efectes els acords de plantilles docents (5000 llocs de treball nous en col·legis i instituts) i explicarà si finalment es realitza el concurs de trasllats autonòmic.

dilluns 27 maig 2024 13:04 h

L’assemblea tindrà lloc dijous 30 de maig, a les 18h, en aquest enllaç i també es podrà seguir mitjançant Youtube des d’aquest enllaç

Hem afegit l’opció de Youtube davant la demanda d’assistència a l’assemblea i la possibilitat que no puga entrar tot el món. D’aquesta manera es podrà seguir igualment per youtube.
Gràcies per la comprensió

 

 

Etiquetat com a

assemblea

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR