Dignitat del professorat

Convocatòria d’assemblea sobre les agressions al professorat

Davant les darreres agressions patides pel professorat, STEPV considera que cal exigir a la Conselleria d’Educació i al govern valencià que implementen les mesures necessàries per protegir el professorat d’aquestes situacions.

divendres 08 març 2024 13:50 h

És per això que us convoquem a una assemblea telemàtica el pròxim dimarts 12 de març a les 18h per explicar-vos la reunió amb la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa, celebrada el 8 de març, que podeu consultar en aquest enllaç, i acordar les accions que es consideren oportunes per continuar pressionant l’administració.

L’enllaç a l’assemblea és aquest

Sabeu que hem convocat una concentració el pròxim dimarts 26 de març a les 11h a la Conselleria d’Educació i a les portes dels centres educatius per mostrar el nostre suport i solidaritat amb els companys i companyes agredides i per exigir a la Conselleria que actue de manera urgent per evitar aquestes situacions.

Us recordem que vam llançar en el mes de novembre una campanya contra les agressions als centres, amb el lema “Violència zero, per un bon clima dins i fora de les aules”. En l’enllaç trobareu els cartells que podeu fer servir en les concentracions.

Des del mes de novembre estem demanant a la Conselleria d’Educació la publicació del protocol d’agressions al professorat, negociat en el mes de juny amb l’anterior govern, també hem sol·licitat informació sobre el Pla de Salut Mental anunciat pel govern valencià fa mesos i en gener vam demanar una reunió amb la Directora General d’Inclusió, que finalment ha tingut lloc aquest matí.

La darrera agressió a l’IES Ramon Muntaner de Xirivella de la nostra companya ha vessat el got de la nostra paciència i per això hem decidit posar en marxa aquesta campanya de mobilitzacions, però també volem comptar amb vosaltres per acordar les accions que es consideren escaients.

Gràcies per la vostra atenció i ens veiem el dimarts 12 de març.

 

 

Etiquetat com a

concentracions assemblea

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR