Mobilitzacions

Noves tancades a centres de Castelló pel manteniment d’unitats

Dijous 10 d’abril, a partir de les 17 hores, les escoles Bisbe Climent, Mestre Canós, Armelles i Herrero de Castelló s’afegiran a les tancades que tenen lloc per tot el País Valencià

divendres 04 abril 2014 07:36 h

Alguns centres educatius afectats per les retallades d’unitats han decidit iniciar actes reivindicatius per tal de manifestar el seu desacord amb la decisió de la Conselleria d’Educació. Dijous 10 d’abril, a partir de les 17 hores, les escoles Bisbe Climent, Mestre Canós, Armelles i Herrero de Castelló s’afegiran als tancaments promoguts per la Plataforma PROU a tot el País Valencià  com a protesta per les eliminacions de línies en els seus centres.

Es faran tallers infantils, xarrades informatives, assemblees, i sopar de pa i porta oberts a tota la ciutadania.
STEPV dóna suport a aquestes tancades i vol recordar que en l’arranjament escolar d’enguany s’ha demostrat l’impacte negatiu que ha tingut el districte únic en l’escola pública, ja que hi ha centres que perdran unitats encara que tinguen demanda perquè altres centres d’altres barris allunyats han perdut matrícula, segons Conselleria.  Això demostra que la pretesa llibertat d’elecció de centres per part dels pares i mares és falsa i no s’aplica per als centres públics, on s’estan retallant unitats, encara que tinguen demanda.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR