Mobilitzacions

La Plataforma i Tots som Cremona convoquen a la mobilització per l’escola pública

Hi ha convocades dues mobilitzacions: tancades als centres per al 10 d’abril, i quatre marxes per al 12 d’abril, que confluiran a la Pl. de Manises de València. El matí del 12 hi haurà una trobada de plataformes al Cremona d’Alaquàs.

STEPV

dijous 03 abril 2014 13:14 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica junt a la Plataforma Tots som Cremona anuncien mobilitzacions contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la nova llei educativa, LOMQE.

La gran quantitat d’unitats escolars suprimides per la Conselleria suposen una pèrdua important de llocs de treball

La gran quantitat d’unitats escolars suprimides per part de la Conselleria que suposen una pèrdua important de llocs de treball, l’empitjorament de l’atenció educativa i les conseqüències de l’aplicació de les retallades i de les contrareformes educatives, han unit a ambdues entitats per a mobilitzar de nou a la societat valenciana.

D’esta manera la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona convoca a:

Dijous 10 d’abril: “Dijous de lluita, tancada per l’educació pública”. Inici d’un seguit de tancaments a tots els centres públics del País Valencià, el que les entitats anomenen “dijous educatius”. El motiu és que els centres mostren cada dijous les seues protestes contra l’arranjament escolar, les retallades i la LOMQE.

Dissabte 12 d’abril: a les 11’00 hores. Trobada de Plataformes de tots els territoris i àmbits al CEIP Ciutat Cremona per a mostrar la solidaritat i el reconeixement pel treball d’esta comunitat educativa. A la Trobada es faran propostes d’una possible gran mobilització per al dia 10 de maig i es definiran les possibles accions d’inici de curs.

A les 17’30 hores Marxes per l’educació pública baix el lema “Tots som Cremona”,  “És pública, no es tanca”. Les entitats convoquen a realitzar marxes reivindicatives des de diferents punts geogràfics de la ciutat de València fins al punt de trobada comú que serà la Plaça Manises sobre les 18’00 hores.
Els punts d’eixida de la mobilització social que coincideixen amb una distribució geogràfica de València seran els següents:

  • Nord (Estació de fusta)
  • Sud (Parterre)
  • Oest (Torres de Quart)
  • València (C/Sant Vicent-Mª Cristina)

La Plataforma fa una crida a tota la societat valenciana, Plataformes, centres i entitats cíviquescontra les polítiques educatives que guien la LOMCE i en defensa d’una escola pública, de qualitat, laica i inclusiva.

Descarrega’t el cartell ací


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR