Arranjament escolar

El Cremona registra 8.049 signatures pel manteniment de la unitat d’infantil

STEPV també ha acudit al lliurament de les signatures i està donant suport al centre en la seua lluita exemplar per l’escola publica

Concentració durant la presentació de les signatures

dilluns 31 març 2014 17:01 h

Aquest matí pares i mares del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs han registrat en la Conselleria d’Educació 8.049 signatures pel manteniment de la única unitat d’infantil que tenen i que Conselleria pretén suprimir el curs que ve.

El motiu de la supressió és purament polític i té més a veure en la política de Conselleria de tancar centres en barracots

La supressió d’aquesta unitat no està jusificada perquè el centre té suficient alumnat per al curs que ve. De fet, hi ha 27 pares i mares que sol·licitaran aquest centre perquè ja tenen un fill o filla matriculat en l’escola.

Si no s’autoritza aquesta unitat aquests pares i mares hauran de tindre escolaritzats els seus fills en dos centres educatius diferents de la localitat, amb la problemàtica de conciliació de la vida laboral i familiar que això comportarà.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira Garcia, també ha assistit al lliurament de les signatures i ha defensat el manteniment de la unitat d’infantil perquè no hi ha raons per suprimir-la.

El motiu de la supressió és, doncs, purament polític i té més a veure en la política de Conselleria de tancar centres en barracots. Així, el curs que ve el Josep Camarena de Gandia o el Ciutat d’Oviedo de Torrevella tancaran per aquest motiu. Si suprimeixen la unitat d’infantil en el Cremona, el futur de l’escola també serà el tancament en pocs anys.

Contra aquesta decisió política els pares i mares del Cremona, amb el suport del professorat, porten 40 dies tancats en l’escola per a defensar el manteniment de la unitat d’infantil i la supervivència de l’escola.

STEPV ha acudit també al lliurament de les signatures i està donant suport al centre en la seua lluita exemplar per l’escola publica.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR