Arranjament escolar

Reunió amb el Director General de Centres sobre l’arranjament escolar

Jorge Cabo ha informat de les aules que es recuperaran per al curs que ve

Un moment de la reunió d'aquest matí (foto: web Conselleria Educació)

dimecres 31 juliol 2024 14:37 h

Aquest matí la Conselleria ha convocat els sindicats a una reunió per informar sobre l’evolució de l’arranjament a partir de la proposta provisional publicada el 8 de maig. El Director General de Centres ha explicat que la reunió ha estat motivada per la insistència de STEPV en mantindre aquesta reunió i ha explicat quines han estat les prioritats: zones rurals, alumnat amb necessitats educatives especials i adequar l’arranjament al resultat de l’admissió d’alumnat.

La reunió ha estat convocada per la insistència de STEPV

En eixe sentit ha informat que s’ha arribat al 97% de l’alumnat que ha sol·licitat aules específiques (UECO) i que a setembre s’arribarà al 100%. També s’han habilitat 66 unitats (34 a Alacant, 9 a Castelló i 23 a València). També ha posat exemples de recuperació d’aules d’infantil en zones rurals o l’autorització d’aules de primer cicle d’infantil. Igualment ha afirmat que s’han recuperat 29 de les 60 unitats en No Funcionament.

STEPV ha agraït la convocatòria de la reunió i ha demanat que es facilite l’arranjament a data de 31 de juliol centre per centre, per conèixer la situació per a l’1 de setembre i poder comparar-la amb la proposta provisional. També ha agraït a la Conselleria l’esforç per mantindre les aules a les zones rurals i l’atenció a l’alumnat amb necessitats específiques, però ha insistit en què s’han incrementat en un 41% els desplaçaments i supressions de mestres aquest curs, fruit del tancament de moltes unitats.

La Conselleria s’ha compromés a fer arribar dades més concretes pròximament tot i que, com ja és sobradament conegut, l’arranjament és un document viu que es tanca, fins i tot, avançat el curs següent.

La Direcció General de Centres s’ha mostrat disposada a atendre els sindicats, resoldre dubtes i informar de l’evolució de l’arranjament, fet que ha agraït el Sindicat, tot i que no es disposa d’una foto definitiva de l’arranjament per al curs que ve, fet que s’ha trobat a faltar.

Etiquetat com a

retallades arranjament

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR