Arranjament escolar

STEPV considera inadmissible que no s’haja negociat la baixada de ràtio per localitat

A dos mesos de finalitzar el curs seguim sense conèixer la proposta d’arranjament per al proper curs

dissabte 27 abril 2024 09:58 h

Ahir es va publicar la resolució que regula el calendari d’admissió en Infantil i Primària i seguim sense conéixer la proposta d’arranjament escolar per al proper curs. Aquesta proposta sol eixir com a molt tard a meitat de març perquè hi haja temps perquè els centres presenten les seues al·legacions abans de la matriculació d’alumnat.

STEPV considera aquest fet com una retallada més

A més, la Conselleria no ha passat per mesa la resolució anual que regula la baixada de ràtio per localitat, la qual s’ha de publicar abans de l’inici del procediment d’admissió, tal i com figura en l’article 2.2 de l’Ordre 13/2021 per la qual es fixa el nombre màxim d’alumnat per unitat en el procediment d’admissió, en determinades localitats.

Aquest fet suposarà que es mantinga la mateixa resolució del curs passat i que cap altra localitat puga sumar-se a baixar la ràtio encara que haja baixat la natalitat en la localitat o, fins i tot, que localitats que tenien la ràtio a 23 i necessiten baixar-la a 20 no puguen fer-ho encara que ho hagen sol·licitat.

STEPV considera aquest fet com una retallada més que se suma a les viscudes darrerament i denuncia que no publicar eixa actualització de localitats que han de baixar la ràtio pot suposar el tancament d’unitats en l’escola pública.

Etiquetat com a

arranjament

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR