Condicions laborals

La Conselleria castiga els centres a treballar en agost

El calendari d’admissió, una nova barbaritat d’aquesta Conselleria, finalitza a finals de juliol, la qual cosa obligarà els centres a treballar en agost per poder preparar l’inici de curs i condiciona les adjudicacions de fi de curs

Dates en les quals es tancarà el calendari d'admissió

divendres 26 abril 2024 13:09 h

Aquests dies s’han publicat al DOGV els calendaris d’admissió de pràcticament totes les etapes educatives. Aquest matí la d’educació infantil, primària, educació especial, secundària i batxillerat.

STEPV anima a la comunitat educativa a protestar per aquesta nova agressió i a secundar massivament la vaga del 23 de maig

L’obsessió en esperar-se al nou decret d’admissió per incloure el districte únic segregador i el punt perquè els centres trien l’alumnat ha obligat a ajornar fins els darrers dies de juliol, i en molts casos, fins el 31 de juliol, el calendari d’admissió.
Aquest fet complica la vida a les famílies que han d’anar presencialment als centres els darrers dies de juliol però la complica molt més als centres i, especialment als equips directius, que hauran de treballar en agost per tancar el calendari i deixar-ho tot preparat perquè l’1 de setembre comence amb normalitat.
La Conselleria d’Educació és una irresponsable publicant aquest calendari d’admissió. Menysté les famílies, els equips directius i el professorat que acabaran el curs amb una sobrecàrrega de feina, hauran de treballar en agost o no podran començar el curs amb normalitat.
Aquest calendari també afecta les vacants que s’adjudicaran durant el mes juliol, ja que l’admissió d’alumnat no estarà tancada i, per tant, no es podrà conèixer amb certesa quants llocs de treball seran necessaris, especialment en els cursos d’entrada en cada etapa educativa.
STEPV anima a la comunitat educativa a protestar per aquesta nova agressió i a secundar massivament la vaga del 23 de maig i les mobilitzacions que s’organitzen.

 

Etiquetat com a

alumnat admissió

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR