Universitats públiques

Prop de cent professors i professores associats de l’UJI es concentren davant la Llotja del Cànem

La Plataforma de Professorat Associat de l’UJI i els sindicats convocants de la vaga reclamen una millora en les condicions dels col·lectiu

Concentracio a Castelló del professorat associat de l'UJI

STEPV

dimecres 30 gener 2019 07:49 h

A les 12h, prop de cent persones, professors i professores associats de la Universitat Jaume I, s’han concentrat davant la Llotja del Cànem, seu de la Universitat a Castelló, per a reivindicar els seus drets laborals. La Plataforma valora que un 80% del professorat associat a seguit la vaga i al voltant de 4000 estudiants s’han vist afectats, la qual cosa representa un terç de l’alumnat de grau de la Universitat.

El col·lectiu d’associats demana, a més d’una millora salarial, la dignificació i reconeixement de les tasques docents i d’investigació, estabilitat en els contractes i més representació en els òrgans de la Universitat.

Abans de la concentració, han presentat per registre de la Conselleria d’Educació aquestes reivindicacions, dirigides a la direcció general d’universitats.

Actualment s’està negociant el conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques valencianes.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR