Professorat interí

La PECEPI sol·licita una reunió al ministre d’educació per tractar la consolidació

La CPI i STEPV presents en la petició de reunió

Representants de la Plataforma en el registre del Ministeri d'Educació

dilluns 30 gener 2017 18:10 h

Aquest dilluns 30 de gener la PECEPI (Plataforma Estatal per la Consolidació i Estabilitat del Professorat Interí) ha sol·licitat una reunió al ministre d’educació, Méndez de Vigo. Membres de la Plataforma, entre els quals es trobaven representants de la CPI i de STEPV, han registrat en el Ministeri d’Educació una sol·licitud de reunió per a tractar la proposta de consolidació del professorat interí. També han lliurat un document adreçat al ministre que justifica aquesta iniciativa.

També han lliurat un document adreçat al ministre que justifica aquesta iniciativa.

Posteriorment, representants de la Plataforma s’han reunit amb el portaveu d’educació de Podemos, Javier Sánchez, per a traslladar-li també la proposta. La PECEPI està fent una roda de reunions amb representants dels partits polítics per traslladar-los-la.
La PECEPI considera que, davant els alts índex de temporalitat en el sistema educatiu, l’activació de processos de consolidació (funcionarització) i la implantació de l’accés diferenciat per a l’ingrés a la funció pública són les millors fórmules per a aconseguir l’objectiu d’estabilitat del col·lectiu que contribuirà en la millora de la qualitat de l’ensenyament. Aquesta proposta està contemplada en l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Al País Valencià, STEPV ja ha traslladat a la Conselleria d’Educació una proposta de consolidació del professorat interí en Mesa Sectorial per a posar en marxa en les pròximes ofertes públiques d’ocupació. La Conselleria l’estudia en aquests moments així com les possibilitats legals d’aplicar un procés de consolidació.

Etiquetat com a

pecepi cpi consolidació

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR