Professorat interí

STEPV-Intersindical Valenciana dóna suport a les concentracions de demà del personal temporal de les administracions públiques

Demà es convoquen, al País Valencià, tres concentracions a les 12h a Alacant, Castelló i València reclamant la fixesa del personal interí

Cartell de la convocatòria de demà

dimecres 13 gener 2021 17:32 h

STEPV-Intersindical Valenciana dóna suport a la campanya per la fixesa del temporal interí i a les concentracions convocades demà amb aquest objectiu. Aquest personal, que està declarat en frau de llei pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) reclama una solució a la seua situació després d’estar contractat durant anys per les administracions públiques i, per tant, prolongant la seua situació de temporalitat que és la causa del frau de llei en què es troba, ja que atempta contra l’Acord Marc de la Unió Europea que censura aquesta pràctica.

Aquest personal està declarat en frau de llei pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea i reclama solucions

Igualment, el TJUE no considera que les oposicions siguen la solució a aquesta situació, ja que no garanteix la fi d’aquesta pràctica en frau de llei. És per això que el Sindicat considera que cal implementar altres fórmules per a solucionar aquesta situació i que s’active l’article 61.6 del TREBEP que permet processos de consolidació per concurs de mèrits i no per oposicions.
Per tot això, el Sindicat ha estat donant suport als col·lectius de personal temporal de les administracions públiques i a les mobilitzacions que han estat convocant.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR