Mobilitzacions comarcals

El Ciudad de Oviedo de Torrevieja lluita per mantindre’s obert

La comunitat del CEIP Ciudad de Oviedo es concentra cada dia per reclamar a la Conselleria el manteniment de l’escola. Demà de vesprada ha convocat una concentració-manifestació. EL professorat denuncia la pèrdua de 30 llocs de treball.

Concentració aquest matí al Ciutat d'Oviedo.

dimecres 22 gener 2014 10:33 h

La Conselleria d’Educació es proposa tancar i traslladar l’alumnat a diversos centres, com l’Acequión, on es crearan 9 unitats. Això suposarà la pèrdua d’unitats i de llocs de treball en el municipi de la Vega Baixa.

El Ciudad de Oviedo ha sigut el centre d’acollida d’alumnat d’incorporació tardana de Torrevieja

A l’escola també compten amb mestres definitius en comissió de serveis que, amb el tancament del col·legi , s’incorporaran a la seua plaça deixant fora el personal interí que l’ocupa en aquest moment.
Aquest curs el Ciudad de Oviedo compta amb 14 unitats i en algunes classes, com 5è de primària i Infantil 5 anys, compten en les seves dues línies amb 23 alumnes per aula. Si el proper curs Conselleria obre 9 unitats, hi haurà gran part de l’alumnat que es quedarà sense plaça en el Acequión i haurà de ser repartits en els altres col·legis de Torrevieja massificant així les aules .
Fins ara, el Ciudad de Oviedo ha sigut el centre d’acollida d’alumnat d’incorporació tardana de la localitat de Torrevella. Si desapareix l’escola, passaran a ser els altres centres de Torrevieja els que assumeisquen aquesta tasca, incorporant a les seves aules durant tot el curs nou alumnat, la majoria del qual no coneix el castellà i no estan habituats al sistema educatiu espanyol.
La nostra comunitat educativa demana que es construisca un col·legi de pedra com se li va prometre el 2007 i per al qual ja estan adjudicats els terrenys.
El 23 a les 17:30h. hi haurà una manifestació-concentració en la plaça de l’Ajuntament de Torrevieja per a reclamar el manteniment del col·legi.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR