Mobilitzacions

Milers de persones reclamen un altre model d’escola en els carrers de València

Convocats per Escola Valenciana, la cercavila lúdica i reivindicativa exigia una escola pública, laica, en valencià i de qualitat.

Un moment de la cercavila reivindicativa d'ahir a València

diumenge 22 febrer 2015 10:14 h

STEPV va acudir a la Crida d’Escola Valenciana per l’escola que volem, juntament amb el professorat interí en lluita, per a reclamar un nou model d’escola, diametralment oposat al que el govern valencià ha imposat aquests darrers anys. Aquest model s’ha concretat en el document presentat el passat 7 de febrer, al qual el Sindicat dóna suport.

STEPV està treballant per traslladar les seues propostes d’un nou model d’escola per al País Valencià als partits polítics

Milers de persones, vingudes de totes les comarques del País Valencià, s’hi van sumar a la crida, amb la convicció que aquest canvi serà possible després de les eleccions de maig.

En eixe sentit, STEPV està treballant per traslladar les seues propostes d’un nou model d’escola per al País Valencià als partits polítics per tal que l’assumisquen i l’apliquen en cas de governar.

D’altra banda, durant la manifestació el professorat interí va aprofitar per a donar a conéixer la greu situació del col·lectiu després de cinc anys de retallades de plantilles i d’aplicació de l’acord de professorat interí de 2013. És per això que el Sindicat ha convocat una vaga de professorat interí el pròxim dimecres 25 de febrer, a la qual animem a participar a tot el col·lectiu per a evitar la segona onada de rebaremacions en les pròximes oposicions de 2015.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR