Mobilitzacions

STEPV-Intersindical Valenciana dóna suport a la Crida d’Escola Valenciana

El Sindicat tindrà presència en la manifestació.

STEPV

divendres 20 febrer 2015 11:52 h

STEPV-Intersindical Valenciana acudirà demà a la Crida per l’Escola que volem convocada per Escola Valenciana, a les 18h a la plaça de Sant Agustí de València.

Per a STEPV és molt important la participació en aquesta nova demostració de la comunitat educativa

El Sindicat dóna suport a aquesta mobilització i al document elaborat per l’entitat i presentat el passat 7 de febrer que defineix el model d’escola valenciana per al futur.

Per a STEPV és molt important la participació en aquesta nova demostració de la comunitat educativa, perquè és més necessari que mai un canvi de model de dalt a baix, que paralitze l’aplicació de la LOMQE, que potencie l’escola pública i la dignifique, i que situe el valencià com a llengua vehicular del sistema educatiu sobre la qual construir un model plurilingüe i millore les condicions laborals del professorat.

Per això cal definir eixe model perquè l’aplique un nou govern de diferent signe polític a l’actual després de les eleccions de maig, al País Valencià, i de novembre, al conjunt de l’estat.

En eixa clau està treballant STEPV-Intersindical Valenciana i per això dóna suport a la Crida convocada per Escola Valenciana. Per això instem i animem al professorat i a la comunitat educativa a participar activament en la mobilització de demà.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR