Universitats públiques

Un grup de persones investigadores en formació de la UV es tanquen en el Rectorat

Amb aquest acte de protesta reclamen l’atenció de la Rectora per aconseguir la pròrroga del contracte per un any mes

Un moment del tancament avui al Rectorat de la UV

dijous 27 juny 2019 17:31 h

El col·lectiu de persones investigadores en formació és un altre dels col•lectius precaris de les universitats. La demanda d’aquest col•lectiu a la Universitat de València ha estat la pròrroga per un any més del seu contracte perquè els done temps a acabar la tesi, ja que el seu contracte de tres anys finalitza aquest 30 de juny.

Representants de STEPV han acompanyat al col·lectiu en el tancament

Representants de STEPV han acompanyat al col·lectiu en el tancament que s’ha produït aquest matí en el Rectorat. Aquest acte de protesta ha aconseguit que la Rectora els convoque a una reunió demà. Així i tot, les persones que s’han tancat passaran la nit en el Rectorat.
STEPV dóna suport al col•lectiu i espera que l’administració atenga les seues peticions i els amplie el contracte un any més, perquè puguen finalitzar el treball que beneficia a tota la comunitat universitària i al conjunt de la societat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR