Condicions laborals

Continuen els impagaments de nòmines en octubre

El Sindicat té constància de docents que continuen sense cobrar la nòmina o només han cobrat un mes

Concentració a Alacant el passat 10 d'octubre

dimarts 31 octubre 2017 13:14 h

Com ja va denunciar STEPV en setembre, novament s’han produït impagaments de nòmines que estan prolongant-se aquest mes d’octubre. Segons ha pogut saber el Sindicat hi ha diverses casuístiques:

STEPV continua animant al personal afectat a presentar reclamacions i denúncies pels impagaments

- Professorat adjudicat en juliol que encara no ha cobrat.

- Professorat adjudicat a setembre que encara no ha cobrat.

- Professorat adjudicat a setembre que només ha cobrat una nòmina i no les dues. Fins i tot, hi ha qui ha cobrat octubre però no setembre.

Davant d’aquesta situació, STEPV ha convocat concentracions de denúncia el passat 10 d’octubre i ha exigit solucions immediates perquè el personal afectat puga cobrar la nòmina en temps i forma. També va posar en marxa una campanya de reclamacions i d’abonaments d’interessos de demora com fa l’administració quan qualsevol ciutadà es demora en els seus pagaments.
El Sindicat insisteix en què la Conselleria avance la nòmina o les nòmines impagades immediatament i està recollint informació sobre el nombre de docents afectats, que podria estar al voltant de 500 persones.
STEPV continuarà pressionant la Conselleria perquè complisca amb la seua obligació d’abonar les nòmines en temps i forma a tot el professorat que ha complert amb la seua obligació de presentar, en temps i forma, la documentació requerida per l’administració. I continua exigint més personal en les direccions territorials i més temps per a gravar les nòmines així com la digitalització de la documentació que han de presentar milers de docents cada any per tal d’agilitzar el tràmit de donar d’alta en nòmina al personal.
STEPV continua animant al personal afectat a presentar reclamacions i denúncies pels impagaments i exigir interessos de demora per la manca d’eficàcia de l’administració.

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR